Point 2000 kao Saas

Koristite Point-ove proizvode u oblaku kroz model Softver kao usluga (SaaS).
Svu brigu oko računalne opreme, softvera, održavanja i sigurnosnih kopija prepustite nama!
Dovoljno je biti povezan na internet i sa bilo koje lokacije možete pristupiti servisu.

SaaS funkcionira kroz model isporuke u oblaku. Softver kao usluga (Saas) model je distribucije softvera u kojem POINT kao pružatelj usluga u oblaku hosta aplikacije i čini ih dostupnima krajnjim korisnicima putem Interneta. Aplikacija će biti dostupna svakom računalu s mrežnom vezom.
POINT osigurava server, bazu podataka, aplikacijski server, internet vezu, pohranu, sigurnosne kopije kao i podršku informatičkih stručnjaka te naravno podršku za implementaciju i korištenje POINT-ovih proizvoda.

Prednosti ovakvog pristupa:

-Niži početni troškovi
Početni troškovi za cloud SaaS softver znatno su niži. Koristeći SaaS plaćate samo ono što vam je stvarno potrebno, bez potrebe za kupnjom specifične opreme i zapošljavanjem informatičkih stručnjaka.

-Smanjeno vrijeme implementacije
Softver kao usluga (SaaS) razlikuje se od tradicionalnog modela jer je softver (aplikacija) već instaliran i konfiguriran. Možete jednostavno ugovoriti rad u oblaku i za nekoliko sati biti ćete spremni za korištenje. To smanjuje vrijeme utrošeno na instalaciju i konfiguraciju i može smanjiti probleme koji ometaju implementaciju softvera.

-Rad na daljinu
Možete pristupiti SaaS softveru s bilo kojeg mjesta u svijetu. Korisnici mogu imati pristup potrebnim podacima i učinkovitije raditi s bilo kojeg mjesta, što daje mogućnost rada na daljinu bez potrebe za primjenom dodatnih rješenja.

-Održavanje
Koristeći SaaS aplikaciju, ne morate se baviti njezinim održavanjem – jer je to odgovornost dobavljača. Zbog toga je rizik od zastoja minimalan, jer dobavljač ima visokostručan tim, a problemi se rješavaju u najkraćem mogućem roku.

-Ažuriranje softvera
Sva ažuriranja su uključena u cijenu te ih provodi POINT koji je odgovoran za isporuku najnovije verzije softvera.

-Brzo skaliranje
Nema potrebe za dugim vremenskim razdobljem za skaliranje rješenja u oblaku. Nemate potrebu za kupnjom dodatne opreme, što znači da ne morate gubiti vrijeme na kupnju i uspostavljanje IT infrastrukture. Aplikaciji možete dodati aktivne korisnike u skladu s razvojem vašeg poslovanja bez brige o poboljšanju hardvera. Cloud sustavi stvoreni su kako bi osigurali maksimalnu produktivnost i prilagođeni su vašim potrebama.

 

Softver kao usluga (SaaS) – također poznat i kao softver zasnovan na oblaku – sada je uobičajen. Od masovnih korporacija do trgovina, softver zasnovan na oblaku zadana je metoda implementacije u 2021. za gotovo sve vrste poslovnih tehnologija na svijetu.