HR izvještaji i analize

Programski modul eHR manager menadžmentu tvrtke omogućuje uvid u relevantne analitičke podatke o troškovima tvrtke i stanju ljudskih potencijala kako na razini zaposlenika tako i po različitim drugim analitičkim razinama kao što su organizacijske jednice, mjesta troška, radna mjesta i slično.

eHR Manager sadrži veliki broj predefiniranih izvještaja s podacima iz modula Obračuna plaće kao i iz Kadrovske evidencije. eHR Manager osim što ima predefinrane izvještaje služi i kao alat jer korisniku omogućuje samostalno kreiranje vlastitih lista i analitičkih izvještaja. Sam korisnik može definirati složene vlastite izvještaje iz Obračuna plaće kako iz tekuće obrade tako i za određeno razdoblje, a te izvještaje je moguće međusobno uparivati i uspoređivati. Izvještaje iz Kadrovske evidencije moguće je kreirati po više desetaka rezličitih analitičkih razina kao što su radno mjesto, org.jedinica, mjesto troška, stručna sprema, starost, staži slično. Sve kreirane izvještaje moguće je bez problema prebaciti u Excel i nakon toga nastaviti s obradom podataka u Excel obrascu. Izrađen u novim alatima HR Manager se može koristiti neovisno o platformi (PC, tablet, telefon).

Sustav pruža i niz strukturnih analitičkih pregleda tvrtke po raznim kadrovskim atributima kao što su kvalifikacija, starost, staž, spol, godišnji odmori i slično. Niz tabličnih i grafički izvještaja omogućuju korisnicima lakše praćenje trendova i donošenja poslovnih odluka u upravljanju ljudskim potencijalima.