DNV
POINT, Point d.o.o, Gospodarska 12, 10255 Stupnik, tel: 01/6530 999, fax: 01 / 6530 990 , e-mail: point@point.hr


Jesu li svi moduli povezani (je li potreban višekratni unos istih podataka) ?

Sve transakcije u Point 2000 sustavu automatski se proslijeđuju između modula (uz unaprijed zadane parametre). Na taj način izbjegnuto je dvostruko upisivanje istih podataka,   te je osigurana je potpuna integralnost sustava ( na primer: račun ispostavljen na Pos blagajni u trgovini, proslijediti će podatke izlaza na karticu artikla, napuniti Knjigu popisa, Knjigu izlaznih računa Pdv-a kao krajnju potrošnju, te odnijeti  podatke u financijsko knjigovodsvo na za to unaprijed definirana konta, te osigurati brojne statističke izvještaje o prodaji kako na kasi, tako i u modulu Komercijalno poslovanje. Izvješataj o frekventnosti prodaje pojedinog artikla u trgovini, može se dobiti po satima ili danima, tako da se može predviđati nabava pojedinih artikala.

 

Je li moguć rad s udaljene lokacije?

Point 2000 može raditi s udaljene lokacije, dakle moguć je rad svih Vaših izdvojenih lokacija, kao i rad iz kućne fotelje ili provjera podataka u toku poslovnog sastanka. Uz modul Mobilna Prodaja moguće je koristiti neke funkcije kao pregledi i naručivanje i sa ručnih računala i mobitela. Također u ponudi postoji i Point2000 u oblaku gdje će POINT svu infrastrukturu osigurati za vas, a korisnik samo treba računalo i internet vezu.

 

Može li Point 2000 raditi kao web aplikacija?

Point 2000 može raditi kao web aplikacija. Potrebno je, uz server za bazu, osigurati i Application Server. Ovakav rad preporuča se za korisnike koji imaju mnogo udaljenih lokacija.

Kao treća mogućnost - osim kao client-server i web aplikacija, Point 2000 se može izvoditi i preko terminalnih servisa (remote deskop, citrix, terminal services) .

 

Koji su zahtjevi za hardverom?

Baza Point 2000 poslovnog sustava bazirana je na Oracle tehnologiji, stoga je potrebno odgovarajuće serversko računalo. Server radi na UNIX/Linux, kao i Windows Server operacijskim sustavima. Na Serveru je potrebno osigurati odgovarajuću zaštiti podataka, backup, kao i pristup.

Korisnička računala mogu raditi u Windows ili Linux operativnim sustavima a također je moguć rad terminala preko terminalnih servisa kao što su Citrix ili MS Terminal Services.

 

Je li moguće kupiti i koristiti samo neke module?

Point2000 je modularan sustav čija struktura omogučava korisnicima da prilagode sustav svojim potrebama. Inicijalni paket Point2000 rješenja sadrži već ponuđeni paket osnovnih modula koji su povezani, naknadno je moguće kupiti dodatne module po izboru (pri čemu je potrebno voditi računa o međuzavisnosti modula).

 

Što ako mi je potreban poseban izvještaj po mjeri?

Prema Vašim specifikacijama može biti izrađen izvještaj ili promijenjen postojeći.

 

Kakve analitičke i menadžerske izvještaje nudi Point2000?

Uz modul Menadžerskog izvješćivanja, Point2000 nudi i mogućnost OLAP rješenja. Pogledajte detalje o Point2000.

 

Mogu li mali korisnici koristiti Point2000?

Sada Point2000 rješenje mogu koristiti i mali korisnici. POINT nudi rad u oblaku (cloud computing) gdje ćemo mi za Vas osigurati svu potrebnu infrastrukturu i zaštitu podataka uz mjesečnu naknadu. Nije potrebna inicijalna kupovina opreme kao ni programskog paketa.

 

Point2000

KorisniciLive tracking and statistics