DNV
POINT, Point d.o.o, Gospodarska 12, 10255 Stupnik, tel: 01/6530 999, fax: 01 / 6530 990 , e-mail: point@point.hr

 

provjereno dobar

je snažan INTEGRALNI POSLOVNI INFORMACIJSKI SUSTAV, dizajniran tako da Vaše cjelokupno poslovanje učini efikasnim.
Njegova izuzetna pouzdanost ima tri oslonca: vrhunska softverska tehnologija (troslojna Oracle arhitektura), veliko iskustvo razvojnog tima i velika baza postojećih korisnika koja u suradnji sa razvojnim timom potiče neprekidno usavršavanje sustava .

IDEALAN ZA VAŠE POSLOVANJE


Sustav obiluje mnoštvom funkcija i mogućnosti koje su neophodne velikim tvrtkama, ali je njihovo korištenje toliko jednostavno da je upotreba sustava moguća u svim tvrtkama bez obzira na veličinu i vrstu djelatnosti.

 

U izradu sustava ugrađeno je dugogodišnje iskustvo u dizajniranju integralnih informacijskih sustava, a korišteni alati i baze podataka garantiraju brz i efikasan rad sa velikim količinama podataka, te maksimalnu moguću raspoloživost i sigurnost podataka.

PODRUČJE PRIMJENE

je modularan programski proizvod s velikim mogućnostima parametriziranja. Izborom odgovarajućih modula, te postavljanjem parametara sustav moguće je koristiti u gotovo svim granama djelatnosti:
Industrija, Trgovina (veleprodaja i maloprodaja), Graditeljstvo, Promet, Ugostiteljstvo, Bankarstvo, Državne ustanove...


 

Point2000

KorisniciLive tracking and statistics