DNV
POINT, Point d.o.o, Gospodarska 12, 10255 Stupnik, tel: 01/6530 999, fax: 01 / 6530 990 , e-mail: point@point.hrHotelsko poslovanje Point je riješio povezivanjem sustava Point2000 sa hotelskim sustavima dvaju vodećih svjetskih specijaliziranih proizvođaća softvera za hotele

MICROS-FIDELIO   i

GUBSE.AG

Povezivanje je ostvareno tako da se sve transakcije nastale u specijaliziranim sustavima preuzimaju i dalje obrađuju u sustavu Point2000.

 

 Point2000 --> MICROS FIDELIO

Za rješenje Hotelskog poslovanja u ovoj varijanti uz Poslovni sustav Point2000 koriste se i slijedeći specijalizirani programski moduli:

Ugostiteljski POS sustav -->  MICROS  (Micros - Fidelio)

Trgovački POS sustav      --> P2POS (Point)

Recepcijski sustav           --> OPERA    ili   FIDELIO Suite 8      (Micros-Fidelio)

Materijalno poslovanje     --> Point2000 - Materijalno poslovanje (Point)   ili     Materials-Control  (Micros-Fidelio)

Samo povezivanje ostvaruje se na slijedeći način:

1:  Svi računi iz POS sustava MICROS prenose se u sustav OPERA ili FIDELIO - 8, te se zajedno sa poslovanjem recepcije prenose u sustav Point2000.

2:  U sustav OPERA ili FIDELIO - 8 prenose se samo računi za hotelske goste koji se plaćaju na sobu, a ostali računi prenose se direktno u sustav Point2000.

3.   Prodani artikli iz sustava MICROS prenose se u sustav materijalnog poslovanja. Ukoliko se koristi Materials - Control, podaci se iz tog sustava prenose na daljnu obradu u sustav Point2000 - Financijsko poslovanje.

 

 

 

 

 

 
POINT --> GUBSE.AG SIHOT

Za rješenje Hotelskog poslovanja u ovoj varijanti uz Poslovni sustav Point2000 koriste se i slijedeći specijalizirani programski moduli:

Ugostiteljski POS sustav   --> P2POS  (Point)

Trgovački POS sustav      --> P2POS  (Point)

Recepcijski sustav           --> SIHOT   (Gubse.ag)

Materijalno poslovanje     --> Point2000 - Materijalno poslovanje (Point)

Samo povezivanje ostvaruje se na slijedeći način:

Svi računi iz POS sustava P2POS prenose se direktno u sustav Point2000, a naplata računa za hotelske goste prenosi se u sustav SIHOT, te se zajedno sa poslovanjem recepcije prenose u sustav Point2000.

 

 

 


Point2000

KorisniciLive tracking and statistics